Projekty wnętrz

Przestrzenie siedziby stacji telewizyjnej
ul. Wiertniczej 166

Warszawa
Data powstania projektu

2014 – 2016

Opis realizacji

„Recepcje, sale konferencyjne, biura – dla kreatywnego funkcjonowania Stacji”

Biuro stacji telewizyjnej przy ul. Wiertniczej 166

  • Warszawa
  • Projekt – 2014 do 2016
  • Autorzy – Urszula Wołukanis, Katarzyna Tarapata, Tomasz Błuszkowski
  • Zakres – projekt architektoniczny i wnętrz, nadzory

 

Współpraca

Urszula Wołukanis

Napisz wiadomość

Katarzyna Tarapata

Tomasz Błuszkowski

Napisz wiadomość

Pozostałe projekty

Projekty wnętrz

Sklep Tefal – Royal Wilanów

Projekty wnętrz

Sklep CROCS – CH Manufaktura, Łódź

Biura

Groupe SEB Polska – Warszawa

Biura

SPACES. – Gdańsk

Projekty wnętrz

WMF

Projekty wnętrz

Home & Cook

Użyteczność publiczna

Fontanna Cosmopolis Toruń

Projekty wnętrz

Przyjazne mieszkanie przy ul. Bobrowieckiej